Over mij

Eerst zorgen

Na jarenlang als doktersassistente gewerkt te hebben, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. De affiniteit met de zorg blijft en ik werk nog steeds als doktersassistente maar de interesse in mensen wilde ik graag met taal combineren. Ik besloot de opleiding Journalistiek te gaan volgen. Dat bleek al snel een top keuze te zijn.

Toen schrijven

Mijn eerste schrijvende stage was bij het huis-aan-huisblad De Havenloods in Rotterdam. Daar heb ik veel geleerd en heel veel lol gehad. Nog steeds eigenlijk, want in mijn laatste stage week werd er gevraagd of ik wilde blijven als freelance correspondent. Iets waar ik niet lang over hoefde na te denken.

Kwaliteit

Gaandeweg heb ik gemerkt dat ik goed ben in de persoonlijke verhalen. Zowel als doktersassistente als journalist vind ik het interessant te weten wat mensen raakt, vind ik het fascinerend te zien hoeveel verschillende ‘ways of life’ er zijn ik vraag mij met regelmaat af wat de beweegredenen zijn om iets te doen. Dat en een vlotte pen zorgen ervoor dat mijn persoonlijke verhalen net iets extra’s hebben.

Toekomst

Ik heb zin om nog meer te leren, te ontmoeten en te ontdekken en mij zo verder in het vak te ontwikkelen. Mijn journalistieke toekomst zie ik dan ook vol vertrouwen tegemoet.

Advertentie